Friday, June 24, 2011

SEGMEN SIMPLE : SAMBUNG CERITA INI....


Selamat pagi...
sambil2 mencari mood di pagi hari ada pula jemputan segmen dari NasZ.. saya join yer..

Toink...!!!!



bila dah baca syarat2 nya seperti biasa la mesti kena join..tapi kali ni segmen yang berkaitan sebuah cerita dari NasZ..pehtu apa lagi kena continue la cerita tu...jom baca dulu CERITA INI ...pehtu pandai2 la yer...

dah baca kan..ni sambungan nye..

.
.

Setibanya di hadapan rumahnya, Mak Tiful (singkatan untuk Mak Beautiful) berdiri megah di hadapan pintu sambil memandang ke arah halaman rumah nya..mana tak nya, terkejut melihat Pak Cak sedang berada di dalam sebuah kereta mewah tuuuuuu..sambil menggaru kepala "Kete sapa la yang dipandu oleh Pak Cak ni.." tertanya2 pulak..dengan segera terus je keluar dari rumah dan meluru ke arah Pak Cak.. Bila ditanya, rupa2 nya kereta baru bos laaaa..saja nak melaram bawak balik rumah kata nya...nak pandu uji kata nya...cehhhhh...baru berangan nak dapat kereta baru (igt kete sendiri tadi - Mak Til)...  sekian..

cukup la setakat tu kan sambungan nyer..takde idea la nak tulih..huahahaha

sapa2 yang berminat jom la sama2 join SEGMEN NI.. sambil2 kita berkenal2 kan..



11 comments:

  1. huhuhu... berangan mmg best kan... macam2 kita boleh bygkan... anyway, thanx singgah tadi... saya follow blog ni...

    ReplyDelete
  2. ahahha...cm 2 p0n boleh~ meh bace cite zie~

    http://teamoer.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-sambung-cerita-ini.html

    wink3 >_<

    ReplyDelete
  3. hahahha..macam penah ku dngar...tpi di mana ya...jgn lupa malm ni MaharajaLawak..

    ReplyDelete
  4. Norhisham Nordin > thank's singgah sini..berangan je lebeh..hehe

    ReplyDelete
  5. EiZaRaZiErYa > apa pun tak boleh..huahaha..

    dtg sana nnt..

    ReplyDelete
  6. hahah,berangan sgguh..

    singgah sni yer kak..

    thnx ke blog td =)

    salam kenal dari sy.

    ReplyDelete
  7. zilazaimy > memang penah dengar kan..wakakaka ^0^ jom bertenggek dpn tv mlm ni yer..

    ReplyDelete
  8. SINGGAH SINI DARI SEGMEN NASZ

    ReplyDelete
  9. thanx sudi join..

    jom terjah dan baca entry geng2 yang join segmen ni gak..huhu..

    LIST SEGMEN SIMPLE : SAMBUNG CERITA INI ...

    ReplyDelete

http://annyoo6609.blogspot.com/