Tuesday, June 28, 2011

MENCARI HALA TUJUAN



Salam sume...
apa kena mengena ngan tajuk hari ni yer..ermmmmm...kalau perasan entri hari ni sume nye credit dari google..hehe ^_^ sambil2 dok wat keje kat opis ni terasa ingin mencari2 tempat yang bes untuk ke destinasi yang nak di tuju hujung minggu ni..planning awal bulan ritu nak ke Port Dickson..tapi tak jadi..so, kami plan ke tempat lain pulak..sudah bersetuju nak ke Cherating jer hujung minggu ni..kalau jadi pegi, tak lama pun..hanya 2 hari jer..bila tengok gambar kat google nampak cam menarik jer..jom jelajah cherating nak..
.
.
.


credit google

credit google

credit google


cami ke kalau saya ke sana nanti..ermmmm..tengok jela nanti..awal sungguh update nak bercuti di hujung minggu..padahal baru lepas lepas hari minggu..kalau tak jadi ni mmmmmm..nak kena niiiiii..hehe

p/s > saya memang suka bercuti ke tempat2 macamni..


5 comments:

  1. wah,nmpak besh..sy xpnh smpai ke sane lagi..

    ReplyDelete
  2. miss NUSHA > nmpak je bes..tp xtahu kat sana camne..sya pun tak penah ke sana lg..

    ReplyDelete
  3. Nadya O'Conner > thank's nadya..

    ReplyDelete

http://annyoo6609.blogspot.com/