Tuesday, July 5, 2011

sepeTang di tePi panTai


Halooooo...belum habis cerita kat Cherating yer..masih cerita di hari pertama kat sana..continue selepas pulang dari Pantai Kemasik, Terengganu..

.
.
.

sampai je bilik, rehat2 jap..pehtu kami ke pantai cherating lak..tak jauh pun..turun je dari bilik terus je ke pantai...nak bersantai kat situ..







oppppppssss...!!!! gambar sedikit seksi..heee; p
petang tu saya hanya jalan2 kat tepi pantai n main2 air je..tak mandi pun air laut..heee; p pas jalan2 kat situ kami ke swimming pool..Mr Yoo ni nak mandi kolam pulak..saya macam biasa..hanya sebagai peneman ajerrrr...time tu dah nak masuk waktu maghrib..n the last terus balik bilik... ^____^
aktiviti malam nye kami dinner kat luar..ermmm..

2 comments:

  1. wah...best dapat main air laut..huhu..

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. NasZ > memang bes..rsa cam xnak balik jer ritu..

    ReplyDelete

http://annyoo6609.blogspot.com/