Monday, July 18, 2011

Farah Simpan Rahsia 6 Tahun
RAHSIA percintaan yang berlangsung selama enam tahun disimpan rapi penyanyi dan pengacara, Farah Diana Anuar atau Farah, 26.
Sehinggalah tahun lalu dia mula membuka mulut mengenai jejaka yang berjaya memenangi hatinya seorang usahawan, Johan Johari, 26, berasal dari Bukit Jambul, Pulau Pinang.
   
Foto
SAYU...Farah dan ibunya tidak dapat menahan perasaan hiba kerana akan berpisah selepas ini apabila mengikut suaminya menetap di Pulau Pinang.

Foto
PENYATUAN FAMILI...pasangan mempelai bersama keluarga Johan yang datang dari Pulau Mutiara.

Foto
ALA TITANIC...Farah dan Johan bergambar di depan kapal tempat mereka selamat diijab kabulkan.

Foto
TURUT RAI...bintang Akademi Fantasia (AF), Hazama turut hadir di majlis pernikahan Farah dan Johan.

Walaupun sudah mengikat tali pertunangan Disember lalu, Farah masih lagi berahsia mengenai Johan yang hanya mahu dikenali dengan panggilan ‘J’ sebelum ini.

Apabila ditanya lanjut terutama membabitkan kisah cinta mereka, bintang Akademi Fantasia 2 (AF2) itu sekadar menjawab, nantikan saja apabila mereka benar-benar bernikah nanti.

Jumaat lalu Farah akhirnya merungkai segala persoalan timbul membabitkan hubungannya dengan Johan. Hanya dengan sekali lafaz, mereka selamat dinikahkan bekas Ketua Pengarah Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim), Datuk Wan Mohd Sheikh Abd Aziz dengan disaksikan kira-kira 60 anggota keluarga kedua-dua mempelai.

 nak tahu lebih lanjut sila layari http://www.hmetro.com.my/articles/Farahsimpanrahsia6tahun/Article yer... ^__^No comments:

Post a Comment

http://annyoo6609.blogspot.com/