Thursday, July 7, 2011

"Bro, Kasi kritik Blog Gua sket...bleh ??"



Halooo..
hari ni saya nak join segmen BA laaaa..cam bes jerr..sapa2 nak join leh KLIK SINI..
.
.
.

then korang leh kritik blog saya ni..mana tau ada yang tak kena ke..hehe ^__^
peace...!!!



28 comments:

  1. blog dah ok..
    tp kalau boleh, buang word verification kat bhgn komen nie yer sis..
    mudahkan pengunjung len nak komen entry2 kamu (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  2. blog dah ok..cuma mungkin bleh buat popup window yang berasingan untuk komen dan tak perlu ada word verification..susah nak komen..huhu..

    SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

    ReplyDelete
  3. hye...datang nk kritik ni..hihi..xdela..nice!..urm..cuma nk bg pendapat laa..kalau bole guna music player yg bole pause ek..bloglist yg pnjang tu..buat scrollbox..kemas sikit..n pastu verification code utk coment ni off kn ek..baru laa mesra alam sikit..hihi..cian ke saya..kadang tu xbole nk baca..=)

    hepi blogging..=)

    http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/07/kasi-kritik-blog-saya-sikit-bole.html

    ReplyDelete
  4. lambat sikit nak loading...ermmm kalau boleh jgn pakai word verification tu sbb orang tak suka nak taip benda tu...yg lain2 ok dah...:)

    ReplyDelete
  5. Hi... Emma datang nie !! Blog nie yang simple and nice. Tapi kalau x de word verification lagi okay ...Happy blogging :d


    http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  6. wt kumen yg pop-up window ye..

    lagu tu kalau leh pause lg bgus ;)

    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  7. macam tak perlu je widget love² ..ruangan komen buat pop up pastu tak payah word vertification senang nk kumen..

    ReplyDelete
  8. nice blog.. sy suka blog yg simple + kemas + senang loading..

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  9. yuhuuuuuuuu..alya dtg nie!! ekekek..blog dah cun!! cuma buang widget yg tak penting seperti falling object dan widget kartun supaya senang nak loading, dan juga buat komen pop-window, happy blogging dear! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  10. Semua oke. Tapi kalau boleh tak payah buat love yg jatuh2 tu, sbb ia mengganggu. Dan kalau boleh, x yah la buat word verification untuk comment k. =D

    Saya datang follow awak. Selamat berkenalan.

    ReplyDelete
  11. macam berat sikit la blog ni... loading OK... mungkin sebab love2 yang jatuh2 tu buat berat sikit blog...

    Word Verification... cuba ubah kepada 'No'... nanti cuba check balik ye kat setting...

    happy blogging..=D

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  12. nice blog :) keep it up and happy blogging :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  13. x mo kritik hihihi...boleh...ok dah ni... xserabut mata....teruih follow sekali...
    http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  14. blog ouke n kemas . but kalo komen gune wndow pop up yea .

    kritik kat sini plak

    http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  15. Blog yang aku suka:
    1. buang mp3 atau apepown jenis lagu dlm blog
    2. simple, takde lampu lip lap
    3. takde salji salju
    4. xde widget yang mengarut
    5. pemilihan warna yang xsesuai..
    6. Word verification ta mau tau

    Blog anda termasuk dalam blog yang aku suka..

    http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-bro-kasi-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  16. hai hai hai
    saya dtg hehehe

    nampak kemas dan memuaskan hehe cewah hehe.. x pandai nak kritik sgt nie hehe :) btw i like ur blog hehe :)

    jemput2 lah dtg ke sini pulak hehe
    http://alyajane.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    merah itu bernyala :)

    ReplyDelete
  17. better wat setting pop up utk komen...yg follower tu letak atas senang sket nak follow..

    sorry..juz opinion...

    jom singgah blog kite

    http://angelzjourney.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-boleh.html

    ReplyDelete
  18. blog baru ye? takpe. lama2 mesti teror design :)

    ReplyDelete
  19. nyway,kurangkan penggunaan widget ye dear :D


    http://letopkeypad.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  20. hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    ReplyDelete
  21. better buat pop-up window untuk komen sbb sng nk beralih ke post laen.. tak perlu rasanyer letak lagu kt blog.. sbbnyer kesian kt blogger yg guna berukband atau internet yg berkelajuan lbih kurang berukband.. dorang teringin jugak nk lawat blog awk..

    ape pown happy blogging..^_^

    jom kritik blog gadis pulak..
    BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  22. salam cik puan aNN..
    nak kritik gak arr..hihihi
    overall sume dah ok.^___^ tp klu leh kurangkan post kpd 2~3 post dlm 1 page mesti lg kool.. cepat cikit nk loading >.<

    ReplyDelete
  23. blog ni ok dah cme xperlu ade word verification for cmmnt :)

    jom kritik blog ninie :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  24. follwer ke 107 dtg nie :)

    blog mcm lambat loading. berukband kite slow ke ni T-T oh kalau bleh guna popup comment, lebih mesra pembaca. peace!

    jom terjah n follow sini balik :)

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    ReplyDelete
  25. ala comment nie kalo boleh wt popup ye.. senang nk komen.. hehe
    yg laen sume ok cantek n nice.. (^_^)

    ReplyDelete
  26. hai2..dtg follow n xnk kritik sbb br kenal....hehe

    http://dilamin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  28. erm.. agak slow laoding. mybe sy punyer line slow.
    pape pom, keep it up!

    ReplyDelete

http://annyoo6609.blogspot.com/